DIENSTEN - It Suits You Media
15 maart 2018

DIENSTEN

Tegenwoordig is het heel lastig om de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf en jouw producten of diensten alleen maar voor elkaar te krijgen door mond-tot-mond reclame, een bord op straat of een advertentie in het plaatselijke krantje. We kunnen er bijna niet meer omheen om OOK online aanwezig te zijn.

En ik benadruk absoluut het woordje OOK, want volgens mij is de juiste combinatie van offline en online aanwezigheid de sleutel om zichtbaar en vindbaar te zijn voor jouw publiek. Want laten we heel eerlijk zijn, we doen het allemaal om onze klanten te bereiken en die te verblijden met jouw product of dienst.

Maar wat kan ik daarin betekenen voor jou als lokale ondernemer?

Als lokale ondernemer heb je het veelal druk met de dagelijkse gang van zaken en kom je niet toe aan het ontdekken of grijpen van kansen op de verschillende online platformen. En daar kan ik je dus bij helpen!

Op gebied van social media kan ik je profiel op orde maken, content creëren en het complete beheer uitvoeren op alle social media pagina’s.

Ben je op zoek naar extra afzetmogelijkheden voor je producten? Ook daarbij kan ik je helpen met het inrichten en opzetten van jouw ‘winkel’ op marketplaces zoals Bol.com, Amazon en Marktplaats.